PRESENTATIES & WORKSHOPS

Presentaties

Roshan houdt presentaties over Deep fakes, Artificial Intelligence, Virtual Reality en Illusies. De presentaties gaan niet alleen over de techniek maar ook over hoe het brein reageert op deze technieken. Voorbeelden put hij uit zijn documentaires Deep Fakes therapy en Body. De eerste gaat over het toepassen van Deep Fake technologie bij rouwverwerking en Body gaat over VR als hulpmiddel bij obesitas. 

Roshan kan een presentatie en/of workshop verzorgen op een event of bijeenkomst. Binnen de presentaties zullen er drie aspecten worden belicht;

  • de techniek zelf,
  • wat het met de hersenen doet en
  • wat de psychologische gevolgen kunnen zijn.

De presentaties worden ondersteunt met video en zullen afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever tussen de 20 en 60 minuten duren en kunnen in het Nederlands of Engels worden verzorgd.

Workshops

Deep fake workshop: Presentatie van Roshan over deep fake met filmfragmenten waarna enkele mensen zelf dit gaan ervaren bij door hen uitgekozen personen (opzet en deelname onder voorwaarden).

The Virtual Reality experience: Roshan laat zien welke toepassingen VR nu kan hebben en welke in de toekomst. De deelnemers krijgen een bril op en gaan zelf ondervinden wat het met hen doet en wat zij er mee kunnen doen.