Deep Fake Therapy kan op verschillende manieren worden beleefd. Een eerste kennismaking door middel van een presentatie, een workshop waarbij naast een presentatie de deefake therapy in praktijk wordt gebracht of een Deep fake thersapy sessie met uw nabestaande(n) onder begeleiding met een therapeut.

Roshan kan een presentatie en/of workshop verzorgen op uw event. Roshan is uitvinder van Deep Fake Therapy en dè autotiteit op dit gebied. De presentaties worden ondersteunt met de video. Presentaties duren ca 30 minuten en kunnen in het Nederlands of Engels.

Presentatie

Deepfake Therapy: Wat houdt het in. Wanneer kan het worden toegepast. Maar ook wat is het verhaal áchter deze documentaire. Thematiek raakt aan innovatie, zingeving en technologie.

The Virtual Reality Morbid Obesity experience: Mijn persoonlijke reis in het afvallen en het maagverkleiningstraject. En hoe dit traject heeft geleid tot het filmidee BODY, wat nu ontwikkeling is bij het Filmfonds. Verder legt Roshan de belangstelling voor de metaverse uit. Hoe kan het zijn dat er daadwerkelijk wordt betaald voor virtueel onroerend goed?

Deep fake therapy sessie o.b.v. therapeut met nabestaanden

Onder begeleiding van een therapeut gaat u d.m.v. deep fake technologie in gesprek met de nabestaande die u heeft aangegeven te willen ontmoeten. De stem van de nabestaande is de live stem van een medium. Let wel: voor diegene die nog nooit een familie-opstelling hebben gedaan en/of niet geloven dat er meer is dan tussen hemel en aarde, deep fake sessie is geen misleiding of grappig vermaak. De sessie werkt troostend voor de nabestaande en is bedoeld als verwerkingsmethodiek. 

Benodigdheden:  goede foto van de nabestaande

Workshops

Deep fake workshop: Presentatie van Roshan over deep fake met filmfragmenten waarna enkele mensen zelf dit gaan ervaren bij door hen uitgekozen personen (opzet en deelname onder voorwaarden).

The Virtual Reality experience: Roshan laat zien welke toepassingen VR nu kan hebben en welke in de toekomst. De deelnemers krijgen een bril op en gaan zelf ondervinden wat het met hen doet en wat zij er mee kunnen doen.